Menu

Uitvaartverzekering

Hier kunt u goedkope uitvaartverzekeringen met elkaar vergelijken. Vergelijk de uitvaartverzekeringen met elkaar op basis van hun premies, dekkingen en onafhankelijke reviews van consumenten. Zo vindt u de goedkoopste uitvaartverzekering.

Een uitvaartverzekering keert geld uit bij het overlijden van de verzekerde. De verzekerde kan je geliefde vrouw of één van je kinderen zijn. Een uitvaartverzekering is eigenlijk een levenslange overlijdensricicoverzekering. Een uitvaartverzekering keert meestal een vooraf afgesproken bedrag uit.

Waarom kiezen voor de goedkoopste uitvaartverzekering?

U kunt per jaar veel geld besparen door voor een lage premie te kiezen met een goedkope uitvaartverzekering. De dekkingen verschillen niet veel van elkaar maar de hoogte van de premies wel. Vergelijk hier goedkope uitvaartverzekeringen.

In Nederland is het ook mogelijk een natura-uitvaartverzekering af te sluiten. Een natura-uitvaartverzekering vergoedt de kosten, ongeacht de hoogte daarvan, van (een deel van de) uitvaart. De meeste kosten worden vergoed. De grafrechten en de kosten voor een grafsteen of urn vallen vaak niet onder de dekking. De reden hiervoor is dat er per plaats grote verschillen bestaan in deze kosten.

Met een goedkope uitvaartverzekering hoeft u zich dus geen zorgen meer te maken over geld bij het overlijden van één van uw geliefden! Sluit vandaag nog online een goedkope uitvaartverzekering af.