Informatie over verzekeren

Over- of onderverzekeren zal u niet meer zo snel gebeuren als u zich inleest via onze website. We vertellen u precies waarom verzekeringen eigenlijk bestaan, wat een verzekering voor u doet, hoe u een verzekering het beste kunt afsluiten en hoe u kunt overstappen. Daarnaast laten we zien welke soorten verzekeringen er allemaal bestaan en behandelen we ook 'zakelijk verzekeren'. Op onze site kunt u ook terecht als u benieuwd bent welk keurmerk er bestaat voor verzekeraars en waar u op moet letten bij verzekeringen vergelijken. 

De online bedrijvengids: verzekeraar

Er bestaan ontzettend veel verschillende verzekeraars. Het aanbod is groot en elke verzekeraar claimt de beste dekking en voorwaarden. Wij willen u het gemakkelijk maken door een overzichtelijke bedrijvengids aan te bieden, waar u heel eenvoudig precies kunt zien welke verzekeraars er zijn en waar ze gevestigd zijn. Wat voor u misschien prettig is om te weten, is dat wij niet worden ondersteund door commerciële bedrijven. We hebben geen commerciële belangen. Wij willen u voorzien van objectieve en onafhankelijke informatie. 

Wij wensen u veel succes met het het opdoen van informatie over verzekeren. En gunnen u de beste keuze voor uw verzekeringsvraagstuk! 

Heeft u nog vragen of wilt u advies? We zijn er voor u!