We hebben een aantal tips voor het helpen bij het vinden van een verzekering. Hopelijk kunt u hiermee wat voordeel pakken. Voor meer informatie kunt u altijd nog veel meer informatie vinden op deze website. 

Tip 1: Bepaal waarvoor u zich wilt verzekeren

Bepaal waar je voor wilt verzekeren. Kijk of dit wel echt nodig is en doe deze check regelmatig. Veel Nederlanders zijn eigenlijk over verzekerd. Bedenk welke verzekeringen je echt nodig hebt en en waarbij je ook niet te veel premie betaald. Bekijk op de website naar de verschillende thema's waarover je kunt verzekeren. 

Tip 2: Bepaal met welke dekking en met welk risico u zich wilt verzekeren

Bepaal met welke dekking en met welk risico u zich wilt verzekeren. Vaak stelt de lage dekking weinig voor. Als u zich verzekert, kies dan voor voldoende dekking. Anders loopt u het risico dat u wel premie betaalt, maar bij een schade uiteindelijk niets krijgt. Dan kunt u zich beter niet verzekeren.

Tip 3: Vergelijk de premie

Vergelijk de premie bij verschillende verzekeraars. Zorg dat je een lijst krijgt met de premies. Zo kun je voor jezelf bepalen welke premie het beste bij jou past. Er zijn vaak verschillende hoogtes van de premies, met ieder zijn voordelen. Hoe hoger de premie, hoe meer voordeel u kunt pakken. 

Tip 4: Check de voorwaarden

Het venijn zit vaak in de kleine lettertjes. Check daarom altijd even de voorwaarden. Zo weet u zeker dat u niet onbedoeld voor niets bent verzekerd, terwijl u wel een keurige premie betaalt. Zorg dat de voorwaarden en de premie beide gunstig uitvallen met uw wensen. Dit zorgt ervoor dat u optimaal tevreden bent bij het afsluiten van een verzekering. 

Tip 5: Sluit online de verzekering af

Sluit online de verzekering af. Bijna alle verzekeraars hebben internetlabels die stukken goedkoper zijn. Dit geldt voor autoverzekeringen, voor zorgverzekeringen, en eigenlijk ook voor de meeste andere verzekeraars.