Geef het werk uit handen

Het zelf op zoek gaan naar een geschikte verzekering die bij uw situatie past kan een langdurige en vervelende taak zijn. Urenlang het internet afsporen en verzekeringen vergelijken eindigt in een overvloed aan informatie waar u vaak nog niet uit komt. Een verzekering afsluiten doet u dan ook niet zomaar. Om er zeker van te zijn dat u de beste match voor uw verzekering kan vinden, schakelt u een tussenpersoon of assurantieadviseur in. Laat u adviseren op het gebied van vervoer, reizen, wonen & leven of andere verzekering thema's door uw assurantiepersoon. 

Hulp bij het vinden van geschikte verzekering

Kennis van verzekeringen, polisvoorwaarden en mogelijke valkuilen is niet nodig wanneer u een tussenpersoon inschakelt. Deze gaat voor u opzoek naar geschikte verzekeringen. Hier wordt rekening gehouden met uw persoonlijke situatie en uw eigen voorkeuren. U krijgt advies in vorm van verschillende mogelijkheden die de tussenpersoon voor u verzameld heeft. Daarbij kunt u bij hem terecht met al uw vragen over verzekeringen en alles wat hierbij komt kijken. Zo wordt u door een vakbekwame adviseur begeleid van A tot Z bij het afsluiten van een verzekering die uw risico's het best mogelijk dekt. 

Verzekering afsluiten met een tussenpersoon: de voordelen

  • Verzekering op maat 
    Sommige risico's zijn lastiger te verzekeren. Hierbij kunt u denken aan het houden van een festival, of het kopen van een jacht. Bij het inschakelen van een tussenpersoon kan deze samen met de verzekeraar de risico's bespreken voor het maken van een op maat gemaakte oplossing of polis. 
  • Kennis van verzekeringen
    In plaats van zelf op zoek te gaan naar een geschikte verzekering en u hierop in te lezen, kunt u dit overlaten aan een adviseur die hier gespecialiseerd in is. Zo krijgt u zeker weten een geschikt voorstel zonder dat u twijfelt aan de te maken beslissingen . 
  • Werkt in uw voordeel
    Een onafhankelijk tussenpersoon staat los van de verzekeringsmaatschappijen. Dit wilt zeggen dat hij geen afspraken heeft met partijen en hierdoor de vrije loop heeft om een geschikte verzekering voor u te vinden. Hij zal altijd in uw voordeel handelen met de verzekeringsmaatschappij. Daarbij heeft u te maken met maar één aanspreekpunt voor al uw vragen. 

Vind een assurantieadviseur bij u in de buurt

Op zoek naar een geschikt assurantieadviseur die u kan adviseren op het gebied van verzekeringen? Bekijk onze bedrijvengids en vind snel en eenvoudig een assurantieadviseur bij u in de buurt. Kom meer te weten over wat een assurantieadviseur voor u kan betekenen en neem contact op!